Leeway Icon

Perhaps you could use
a little Leeway.

Niet eerder is intellectuele eigendom zo belangrijk of van waarde geweest. Of het nu een direct herkenbaar logo is, een nieuw distributiesysteem of belangrijke klantgegevens, IE heeft een centrale positie in veel moderne bedrijven. En dat maakt het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat uw intellectuele eigendom vindingrijk geëxploiteerd wordt en zorgvuldig beschermd.

 

Leeway is een in Amsterdam gevestigd advocatenkantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom en alle aangrenzende commerciële kwesties en contracten. Wij zijn er trots op dat wij er continu voor onze cliënten zijn, niet alleen wanneer zaken mislopen. Wij nemen de tijd om elk aspect van de onderneming van onze cliënten te leren kennen. Dit betekent dat wij u kunnen bijstaan gedurende de volledige levenscyclus van uw producten en diensten, van creatie tot bescherming tot exploitatie, waarde toevoegend in elke fase.

 

Volgens cliënten combineren wij een creatieve en praktische benadering die van onschatbare waarde is om hen te helpen groeien. En, indien de bewegingsvrijheid beperkt, maken onze ervaring en toewijding het verschil om net die ruimte te vinden die nodig is.

 

Neemt u contact met ons op om te zien welk verschil Leeway voor u kan maken?

Leeway Icon

ADVERTEREN & MARKETING

E-COMMERCE PLATFORMS

CONSUMENTENRECHT & PRIVACY

INTELLECTUELE EIGENDOM

MEDIA & ENTERTAINMENT

FRANCHISE & DISTRIBUTIE

RETAIL

LICENTIËREN

TECHNOLOGIE

GEZONDHEID & VOEDINGSMIDDELEN

FASHION & LUXEARTIKELEN

IE TRANSACTIES

 CONSUMENTENGOEDEREN

 SPONSORING

KANSSPELEN & GAMING

ADVERTEREN & MARKETING E-COMMERCE PLATFORMS
CONSUMENTENRECHT & PRIVACY INTELLECTUELE EIGENDOM
MEDIA & ENTERTAINMENT FRANCHISE & DISTRIBUTIE
RETAIL LICENTIËREN
TECHNOLOGIE GEZONDHEID & VOEDINGSMIDEDELEN
FASHION & LUXEARTIKELEN IE TRANSACTIES
CONSUMENTENGOEDEREN SPONSORING
KANSSPELEN & GAMINGLeeway Icon

Student-stagiair(e) intellectuele eigendom

Leeway Advocaten is voortdurend op zoek naar student-stagiairs met een aantoonbare interesse op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht die graag ervaring wil opdoen in de advocatuur.

Als student-stagiair(e) draai je bij Leeway Advocaten twee maanden volwaardig mee binnen de praktijk. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit onderzoek doen naar jurisprudentie en literatuur en het leveren van een bijdrage aan alle lopende zaken. Je gaat mee naar zittingen en besprekingen en je wordt betrokken bij interne opleidingen, gezamenlijke lunches, borrels en andere sociale evenementen. Aan het eind van de stage ontvang je tijdens het eindgesprek een stagebeoordeling, waarin wij onze bevindingen aan je terugkoppelen.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven student die zich wil ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Goede studieresultaten, analytisch denkvermogen en een goede Nederlandse en Engelse schrijfvaardigheid zijn vereist. Tot slot heb je een aantoonbare affiniteit met het intellectuele eigendomsrecht, ben je eind bachelor- of masterstudent en bezit je over de benodigde ‘leeway’ om goed te kunnen meedraaien in ons team.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Danielle Sykula (020 – 333 11 36 of danielle.sykula@leeway.nl). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief, cv, eventuele eerdere stagebeoordeling en cijferlijsten naar danielle.sykula@leeway.nl.

CONTACT

© 2017 Leeway Lawyers